Vaun olotila on heilahdellut tässä kuluneen vkon aikana. Tilasin sille viime vkolla mahan tähystysajan Mevettiin mutta peruin sen alkuvkosta kun tuntui että oksentelut olivat rauhoittuneet. No, keskiviikkona sitten tilasin uuden ajan - tällä kertaa Palolahdelle Veteriin - Vau kun oksenteli taas tosi rajusti + ripuloi keskiviikko illasta lähtien. Neiti meni lopulta niin huonoon kuntoon, että päädyin viemään sen nesteytykseen perjantaina, missä se nesteen lisäksi sai pahoinvointilääkettä + suolistoantibiootin. Vau oli eilen perjantaina kyllä niin pahoinvoivan oloinen, että pelkäsin kyllä jo pahinta. Tämä ap näytti ihan hyvältä, mutta nyt ilmeisesti iltaa kohden pahoinvointilääkkeen vaikutus on loppumassa ja Vau on kuolannut taas enemmän. Kovin väsyneen ja apaattisen oloinenkin se on, oma maha heittää volttia jännityksestä - jännityksestä siitä että mitä tiistain lääkärireissulla selviää. Voi kun rakas neiti näpsä saataisiin kuntoon..

Eilisellä eläinlääkäri reissulla pysähdyin pieneksi toviksi Haaviston kentälle missä tein Huin kanssa pienen tottisreenin. Tehtiin ensin noutoa 2kg kapulalla, se hienosti. Ihailen aina koiria mitkä hakee kapulan ns. takakautta - pitäisi varmaan alkaa sitä kouluttaa Huillekin jossain vaiheessa eikä vain tyytyä ihailemaan muita . Sitten tehtiin seuraamista, Hui oli hyvässä vireessä ja seuraaminen tuntui hyvältä. Jäävät tehtiin myös. Loppuun sitten vielä ruutua, mikä meinasi mennä vähän häröilyksi. Käytiin vahvistamassa paikkaa läheltä ja sen jälkeen vielä toisto pidemmältä matkalta - missä ruudun paikka löytyi nyt hyvin.

Tänään aamupäivällä reenailtiin Pian ja Tuplan kanssa Haavistolla. Hui teki ekassa setissä pk tottista. Pitkä suora seuraamista, täyskäännös hyvin - L kohti paikallaolossa olevaa Tuplaa - täyskäännös myös siellä hyvin - palkkasin siitä. Hyvä Huisku! Vitsit kun tuo asenne ja fiilis nyt saataisiin sinne kisakentälle. Ja saatavahan se on, muuten kisaamisessa ei ole minkään valtakunnan järkeä. Sitten jäävät, oikein kaikki - nopeutta ja terävyyttä saisi olla kaikissa enemmän. Pääasia nyt kuitenkin että tekee liikkeet oikein. Luoksetulot läpijuoksuina, niissä hyvä vauhti. Sitten nouto metallilla kun 2kg jäi autoon, se ok. Pia vei eteenmeno pallon, eteenmenon valmisteleva osuus - no, piti paikkansa ja kontaktin, Pia taisi kommentoida että asento ei Huilla ollut nyt pelkästään matala - vaan niin että pyrstö oli huomattavasti ylempänä - korotettu takapää nääs..

Toka setti aloitettiin taas pitkän suoran seuraamisella. Seuraaminen ihan jees, täyskäännöksessä lusmuili. Tästä tiukka huomautus ja homma uusiksi, nyt toimi hyvin. Piakin huomasi että Hui taisi vähän varoa täyskäännöstä, muisti varmaan että huonoista täyskäännöksistä ollaan tässä kuluneella vkolla keskusteltu enemmänkin... Sitten taidettiin ottaa ruutua. Nyt se löytyi hyvin, siellä pallo valmiina. Otettiin yksi toisto niin että pysäytin "hyvä" käskyllä, siitä palkka. Sitten kiertojen yhteyteen luoksetulon stopit, seisominen kahteen kertaan - eka palkka Pialta ja toinen minulta - tokassa stopissa oli hieno asenne! Reenien loppuun vielä tunnari. Kisamaisesti.. Oli lääppimistä ja kahta kapulaa käytti suussa, toi kuitenkin oikean. Palkkasin tästä - mikä lie nyt sitten syynä huonoon tunnariin tänään, on se vaikeeta.

Hyvät reenit, jäi tosi hyvä fiilis. Ja ainiin, Hui oli myös lyhyessä paikallaolossa Tuplan tehdessä tokaa settiä - se ok. Huomenna sitten reenataan Kyötikkälän kentällä kisanomaisesti, jännää!