Torstai päivä sujui taas kotona töitä tehdessä, ja Huin kanssa ollaankin löydetty jo hyvä rytmi päivän läpi viemiseen. Aamusella touhuttiin yhdessä Oskun ja Vaun kanssa hieman pihalla, ja sisällä otin hieman perusjuttuja (seuraamista, kontaktia) Huin kanssa jonka jälkeen laitoin sen unille häkkiinsä. Siellä se nukkui tyytyväisenä muutaman tunnin! Lounasaikaan haettiin kimpassa posti laatikolta ja taas hieman hääräiltiin pihassa, jonka jälkeen unet taas maittivat.

Työpäivän päätteeksi pakkasin Huin autoon ja ajettin tällä kertaa Lielahden eläinkauppaan. Vilske ja hulina oli Lielahdessa aikamoinen, mutta mielestäni Hui oli hyvinkin reipas. Eläinkaupassa itsessään se oli tosi reipas ja tutki uteliaana paikkoja. Saatiin matkaan mukaan säkki penturuokaa, joten ei turha reissu ;)

Viiden jälkeen suuntasin Mutalaan ja otin mukaan Vaun ja Huin. Tottistelin Vaun kanssa kentällä ja se oli aivan supertaitava! Tosin kahden kilon noudoissa se taas näytti kuinka hienosti sitäkin pystyy väyläämään ;( Huikin pääsi leikkimään kentälle kahden pallon kanssa ja se meni myös tosi hienosti. Herra juoksi pallo suussa luokseni ja aina palkaksi lensi toinen pallo - tämä oli kiva leikki! Kun torstaitottikset olivat ohi (oli siis vetovuoroni), otin vielä molemmilla koirilla pienet pätkät. Vaun luoksetulossa ei moittimista, tosin juoksusta seisomaan jääminen oli tosi epävarma - se selkeästi epäröi, mutta jäi kuitenkin seisomaan - eikä valunut. Toistoja toistoja.. Huin kanssa otin myös kaksi luoksetuloa koulutusohjaajan avustuksella, hienosti meni :)

Illalla vielä kotosalla harjoiteltiin rauhoittumista. Huillahan on nyt ollut tapana saada superseparit aina iltasella ja se on vetänyt ympäri tv-huonetta kuin "mielenköyhä" (ilmaus aviomiehen ;)) . Eilen otin sen siitä hillumisesta syliini ja rauhoittelin ja toistin käskyä "mammimaan". Vaullahan tämä käsky on epävirallinen paikallaolokäsky, missä sen pitää(-isi) pysyä maissa - mutta ei niin pilkutarkasti juuri oikeassa asennossa tms. Hui rauhottui vasta aika pitkän ajan kuluttua, mutta rauhottui kuitenkin - sinnikkäästi se olisi halunnut jatkaa hillumistaan, mutta erävoitto tälle puolelle :)

Tänään perjantaina Hui jäi ensimmäistä kertaa pidemmäksi ajaksi yksin (n.5h), katsotaan miltä herran häkki näyttää jahka pääsen töistä kotiin.. Osku ja Vau nyt tuon nukkumisen jo taitavat yksinollessaan, joten niiden puolesta ei tarvitse murehtia. Illalla treffataan mitä todennäköisemmin Taina ja Ipa, joten pentuhillumista kimpassa tiedossa :)