Aamupäivällä otin taas kotipihassa tottista. Alkuun yksi nouto, vauhti ok - luovutus hieman vino. Kierrätin sitten puskan josta yksi luovutus, tämä ok joten jätettiin siihen. Hinkattiin taas hieman seuraamista, ei painanut eikä tuntunut auraavankaan (tosin ei sitä kai voi tuntea Yllättynyt). Varmuuden vuoksi tehtiin lähinnä kaarta vasemmalle sekä vasemmalle käännöksiä. Yksi istuminen mikä ok. Perusasentojumpan jälkeen seisomisia, nyt myös ekaa kertaa juoksusta. Hui oli hieman hämillään, mutta muutamien kertojen jälkeen tajusi homman. Tarjosi ensin kyyläysasentoa (etupää maassa ja takapää ylhäällä), mistä kielsin. Tajusi sitten mukavasti homman josta pallottelua palkaksi. Loppuun vielä eteenmenoreeniä. Tuntuu edistyvän, tänään pää ei enää laskenut liikkeelle lähdöissä. Matalampihan se on hieman mutta kuitenkin kontaktissa!

Iltasella lähdettiin koko perheen voimin Karhelle. Tallasin ensin Huille jäljen. Jana taas n.40m, jälki tällä kertaa oikealle. Matkalla kulmia monia, yksi terävä kulma + neljä keppiä. Mittaa oli 10 minsan talsimisen verran. Piti tehdä pidempi mutta jotenkin taas sekaannuin siinä metsässä - se on niin samanlaista koko ajan että hetken siellä pyörittyään on ihan sekaisin että missä sitä on. Luulin jo tallanneeni jäljen päältä lopussa mutta ilmeisesti en koska Hui selvitti lopun(-kin) hyvin.

Jäljen vanhetessa tehtiin esineet. Samalla kaavalla, kaistaleelle kolme esinettä samalle linjalle. Hui näki esineiden viennin. Ekalla pistolla nousi viimeinen, toisella keskimmäinen ja viimeisellä etuesine. Tosi pätevä mies!

Vaukin sai tehdä esineruudun, löytyihän ne sieltä muutamien toistojen jälkeen Pusu.

Sitten lähdettiin jäljelle. Jana oli hyvä, hieman kiersi risukasoja, mutta en nyt näkisi sitä ongelmana. Nappasi jäljen hyvin ja lähti hienosti oikeaan suuntaan! WAU, ei varmaan pitäisi hehkuttaa mutta nyt kahdella viimeisellä jäljellä jana on ollut ihan nappisuoritus Cool.  Eka keppi nousi hienosti, kulmat työskenteli hyvin. Terävällä kulmalla tuli sitten hama. Tämähän oli eka terävä kulma metsässä ja aiheutti selkeästi töitä Huille. Hui paineli ilmeisesti tovin yli jäljen, lähti etsimään jälkeä vasemmalle (terävä kulma oli alas oikealle) ja selvitti itsensä suht laajan kaaren kautta takaisin jäljelle. Tähän jäljen etsintään jäi myös 2.keppi. Loppu jälki sujui hienosti ja myös suopursuihin piilotettu keppi (kiitos Pia vinkistä) nousi hienosti. Ajattelin että nyt voisin jälkien haasteellisuutta lisätä noiden terävienkin kulmien merkeissä. Mietin myös että voisin käydä pellolla parit jälkireenit tekemässä - ja ottaa eritoten teräviä kulmia.

Olipa kiva metsäkeikka, eritoten kun oli oma kepo mukana ja lapsetkin hoituivat kuin itsestään Nauru