Pian kanssa reenattiin eilen tiistaina Haavistolla. Hyrr kun oli kylmä!

Tuplan reenistä saatiin hyvä reenisuunnitelma . Aloitettiin paikallaolon käskytyksillä ja siihen hämyjä. Yhteen hämyyn Huisku meni, mutta muuten olikin sitten tosi tarkkana ja teki mun käskyttäessä liikkeet tosi säpäkästi, hienoa!

Hämyjen jälkeen otettiin idari. Tämä on liike mitä mun itse pitää reenata, kävelin ekan kulman jotenkin ihan oudosti. Liikkeet maa-sei-is, kaikki oikein - istuminen tosi napakka. Sitten ruutua. Ensin palkkaa pelkästä merkistä, tokalle merkille vielä käsiapu mukaan ja johan Hui meni liukkaasti. Ruutukin löytyi hyvin - vähän liukui yli johtuen tod.näk.mun hitaudesta + liukkaasta maasta. Loppuosa hyvin!

Sitten taidettiin tehdä tunnari. Sekin oli tosi hieno, jos ei huomioida sitä että Hui lähti kapuloille Pian käskytyksestä.. Hömp, olin niin ällistynyt että en pyytänyt takaisin. Hieno haistelu jokatapauksessa ja hienosti toi omansa luovutukseen. Tunnari jälkeen jumpattiin ohjattua. Ensin pelkkää merkille menoa niin että Pia liikkuroi. Merkille lähtöön ns. lentävä lähtö, mikä tuntuu nyt pelittävän hyvin. Otettiin noudot erikseen, niin että kapulat oli alempana. Ne ok. Näitä suuntia pitää nyt vaan jumpata ahkeraan.

Loppuun vielä kaukoja. Hienosti Hui on nyt tajunnut sei-maa vaihdon ja sen idean että taaksepäin pitää ajatella. Ei se toki tätä aina puhtaasti tee, mutta suunta on oikea!

Kiitos Pialle! Oli tosi kivat reenit jälleen!