Maanantaina ja tiistaina otin molempina aamuina hieman sisätottista koirilla, lähinnä temppuja, mutta Huilla myös perusasentojumppaa sekä jääviä. Tänään tiistaina myös pitkästä aikaa kapulan nostoja, hyvin pelitti.

Maanantaina ei sen kummempia sitten tehty, illalla juoksutin koiria metsälenkillä. Tänään tiistaina treffasin Hannan ja pojat Mutalassa. Vau toimi ensin häiriökoirana Veikan paikallaolon ajan, ja sai tehdä seuraamista, seisomisia sekä luoksetulojakin lopuksi. Hassua hillumista lähinnä Pusu

Huilla aloitettiin virittelysanoilla ja lennosta seuraamiseen. Vire oli tosi hyvä ja seuraaminenkin pelitti. Hanna naksutti hyvästä pätkästä, mistä lelu palkaksi. Tehtiin toinenkin pätkä missä vauhdinmuutoksia + käännöstä. Käännös ei superhyvä, seuraaminen itsessään hyvää - juoksussa erkani mutta siitä syystä että väisti lätäkköä! Otettiin uudestaan (ilman lätäkköä), toimi hyvin. Herra virkamies!

Otin yhden luoksetulon, mikä oli siisti. Lisäksi yksi seisominen, ok myös. Otin vielä toisen pysymisharjoituksena, hyvin myös se - tosin hieman korjasi alussa asentoaan kun minä hölmö jätin huonoon asentoon. Tästä palloleikkiä palkaksi.

Ekan reenisession loppuun paikallaolo Veetin reenatessa, Hanna palkkaili lelulla. Hui pysyi hyvin, pari kertaa vilkuili Veetiin päin, mutta pysyi nätisti maassa.

Otettiin vielä toinen kierros, missä reenattiin vain toko hyppyä. Hui ei ensin meinannut tajuta, vaan kiersi pari kertaa. Kun sain sen ymmärtämään mistä on kyse, toimi hyvin. Vaadin siltä katsekontaktin ennen kuin annan hyppy käskyn, ja tämä myös hieman vei aikaa kun Hui tuijotteli estettä ja nameja laittavaa Hannaa Silmänisku

Oli hyvät reenit! Kiitos taas Hanna avusta ja seurasta!

Heh, naureskellaan aina Hannan kanssa Veikan ja Huin luonteiden erilaisuudelle. Mietittiin että jos ne olisivat ala-asteella oppilaina, niin Veikka taitaisi olla tarkkiksella ja Hui puolestaan pukeutunut omasta vapaasta tahdostaan kouluasuun ja istuisi etupenkissä kynät terotettuina ja kumi valmiina pyyhkimään (vaikkakaan ei taitaisi koskaan tehdä virheitä..). Hui taitaisi myös tuoda opettajalle joka aamu puhtauttaan kiiltävän omenan Cool HIH!