Maanantaina otin sisäreeniä Huilla, Osku ja Vau saivat tehdä temppuja.

Huilla nyt tarkoituksena ottaa kuurina seuraamista "pentumaisesti". Ts. namilla ja lelulla nostetaan sen pää seuraamisten aluissa pysymään jatkuvasti ylhäällä ja palkkausta siitä. Tästä sitten lähden taas häivyttämään namin / lelun pois. Jos pää laskee, niin tietysti huomautetaan :) Back to basics siis Pusu !!

Aamulla otin sisällä seuraamista lyhyitä pätkiä namilla palkaten. Otettiin myös käännöksiä ja peräpään käyttöä. Loppuun myös muutamat kapulan nostot ja luovutukset missä olen opettanut että kapulan luovutuksen jälkeen ei sännätäkkään mihinkään vaan painetaan pää takaisin mua vasten. Hyvin on tämän hokannut! Taidettiin ottaa myös maahanmenoja..

Päivällä lenkkeiltiin hangessa järvellä. Älyttömän raskasta, mutta tehokasta itse kunkin lihaksistolle Silmänisku.

Iltasella treffasin Hannan ja pojat Haavistolla. Hui aloitti reenin yllättäen seuraamisella. Otin ensin namilla missä palkkaa perusasennosta sekä tosi lyhyistä pätkistä missä pää pysyi hienosti ylhäällä! Lelulla sama juttu, tosi hyvin! Tehtiin myös maahanmenoja sekä istumisia, lisää reeniä! Istumiset olivat tosin hyviä napakoita, joten niitä ei montaa toistoa otettu.

Hannan poikien reenattua, Hui teki vielä toistamiseen seuraamista. Ensin käännöksiä namilla, hyvin. Loppuun muutamia pätkiä seuraamista lelulla, tosi hyvin! Pitää nyt vain malttaa ennen kuin häivyttää taas tuon lelun, jotta viesti menee perille pään oikeasta asennosta seuraamisen alussa.

Oli taas kivat reenit, kiitos seurasta ja avusta!