Treffasin Tainan ja koiruudet kuuden maissa Pinsiön koululla.

Aloitettiin Huin tottisteluilla, missä ensin parit vauhtiluoksetulot. Ekalla hetsasin heti lelulla Huin lähtiessä kutsusta - ja toisessa vasta ihan lopussa. Matka oli pitkä, koko koulun kentän mittainen - ja pikkasen pyrki banaanikaarta kehiin, mutta en kuitenkaan sitä vielä lähtenyt korjaamaan - kun en edes tiedä miten sitä pitäisi korjata..Höm?

Sitten otettiin seuraamista lelulla, Tainan naksutellessa. Ensimmäinen pelkkä palkka hyvästä perusasennosta ja kontaktista, sitten eri mittaisia pätkiä - muutama pidempi ja muutama lyhyempi, ja loppuun leikkiä - Hui seurasi hyvällä kontaktilla ja hyvällä paikalla. Hienoa :) Sitten otettiin vielä muutama kapulan pito, mistä loppupalkaksi frisbeen heittoa. Olen nyt asettanut kapulan tarkasti Huin suuhun ja tukenut leuan alta - jotta se ei yhtään pääsisi pyörräyttämään kapulaa suussaan. Nyt oli ihan hyvät kaksi kapulanpitoa, lyhyet ja napakat. Hyvä minä itse ;D ja tietysti Huisku!

Toisessa sessiossa otin Huilla luoksetulon loppuasentoa, mikä hyvin ja sen lisäksi istumista sekä imutusseuraamista. Käännökset on vaikeita, eikä oikein onnistuneet, mutta eipä ne kai muutamasta kerrasta perille mene. Tiukkaa ympyrää kun pyörin Hui "sisäkaarteessa", niin silloin Hui käyttää hyvin takapäätään, mutta suorien kulmien käännöksissä sen perä "laahaa jäljessä" vielä. Hui sai kesken seuraamisharjoitteluiden pöhkimiskohtauksen kun kentälle pöllähti kaksi miestä. Pälyilin niitä itsekin ehkä hieman epäilevästi ja ruokin tosi kivasti Huin käytöstä (kiitos Taina palautteesta :) !). Sain Huin huomion kuitenkin vietyä tekemiseen ja tilanne saatiin järjestykseen - mutta selkeästi vieraat miehet Huita edelleen epäilyttää.

Pentujen tottisteltua otin myös Vaulla setin. Aloitettiin noudosta. Vau tärisi innosta ja jännityksestä - ja nouto oli muuten kerrassaan mainio - paitsi että säleet ne vain kapulasta lentelivät. Eikä meininkiäkään rauhoittua kapula suussa, joten se siitä. Sitten otettiin pitkiä seuraamiskaavioita pallopalkalla, muutama luoksetulo ja loppuun leikittiin pallon kanssa. Vau oli aivan täpinöissään.

Tottistelujen jälkeen kurvattiin lähimetsään ja tallattiin Vaun avustuksella pieni esineruutu kaistale. Alue oli suhteellisen avara,  nouseva mäki, minkä takaosassa polku minkä esineruutu ylitti. Aloitettiin Huilla. Ensin leikitin sitä esineellä (hanska) ja Taina vei Huin nähden esineen takakulmaan, polun yli. Lähetin Huin ja se eteni tosi hyvin taakse, bongasi esineen hajun ja etsi sen hyvin. Tuli vauhdilla mun luokse (TADAA!), josta palkaksi leikkimistä esineellä! Leikittyämme tovin esineellä, vaihdoin sen omaan leluun ja leikittiin sillä vielä hyvä tovi. Toinen esine oli varvastossu, ja sen Taina vei hieman yli puoleen väliin - sama juttu, Hui bongasi esineen selkeästi nenällä - etsi hyvin ja kiisi se suussa mun luokse leikkimään. Hetken leikki esineellä ja vaihto taas omaan leluun. Viimeinen esine oli suht kova kuminen / muovinen (?) lasten kylpylelu. Hui toimi edelleen loistavasti, ainoastaan "luovutuksessa" se tiputti esineen mun jalkoihin ja alkoi kytätä sitä - aivan kuin olisi samaistanut sen palloon tms. Revittelin lelulla hetken ja vaihto taas omaan leluun millä hyvä tovi leikkiä, mihin reeni nyt sitten lopetettiinkin. Selkestä Hui tuo nyt esineet millä voi revitellä mun käteen asti - ja lelut mitä voi sen mielestä vain heittää ja noutaa - se tiputtaa mun jalkoihin ja jää kytikselle, mielenkiintoista. En ajatellut että tähän pitäisi vielä puuttua koska tuomista ei ole vielä opetettu. En tosin tiedä miten _sekään_ pitäisi opettaa :)) Toivon tosiaan että päästäisiin mukaan pentupäiville, tuntuu että on yksi tuhat asiaa kysyttävänä. Jokatapauksessa esineiden suhteen jatketaan nyt näin hetken aikaa.

Kaikenkaikkiaan erittäin tehokas reenipäivä, kiitos Tainalle seurasta ja hyvästä reenisessiosta :)