Maanantaina otin Mutalassa agikisojen jälkeen Huiskulla ruudun, missä se sähelsi ihan huolella. Meni ns. oikein sisään mutta puikkasi jostain syystä vasempaan reunaan ja sinkosi sieltä taas takaisin oikeaan paikkaan.. Ja tämä otettiin näyttöruutuna.. Toistolla tietysti onnistui hyvin. Tunnarissakin sählättiin, ts. haisteli ja klähmi ja toi lopulta väärän.. Toistolla suht siisti haistelu ja toi oikean. Ei jäänyt hyvä fiilis näistä pikareeneistä.

Tiistaina otin setin kotipihassa, en nyt muista tarkemmin kuin että ruutua, tunnaria ja kaukoja hinkutettiin.. Iltasella reenattiin Pirkkahallilla Hannan ja Pian kanssa, ja myös Pekka piipahti meidän reeneissä kun oli työkuvioissa täällä päin. Huisku ei oikein loistanut :P Ts. aloitettiin ruudulla, missä Huisku taas tarjoili paikkaa sieltä täältä hämynauhojen seasta (otettiin näyttönä).. Kuittasin sille oikean paikan ja olisiko sitten toistolla onnistunut ok. Muutamat paikanhaut lisäksi. Sitten otettiin tunnaria. Huisku klähmäköi taas ihan huolella ja nyt en kyllä edes muista että toiko ekalla oikean vai ei.. Pekalta vinkiksi tehdä hiekkaan / soraan piilotettuja tunnareita, otettiinkin tälläisiä muutama heti kentällä mitkä eivät kovin hyvin onnistuneet - ts. Hui harhautui tosi kauas tunnarikapuloista. Lopulta hieman auttaen onnistui tehtävässään. Reenien loppuun vielä kaukojen nousut. Seisomaan nousu ihan ok, istuminen väärällä tekniikalla..

Tänään keskivkona reenattiin Pian ja tenavien kera Teivon nurtsilla. Huisku aloitti muistaakseni kaukoilla. Nyt teki suht kivasti, peruu tosin onnistui vasta tokalla kerralla (oikealla tekniikalla). Tämän lisäksi otettiin suora luoksetulo läpijuoksuna. Otettiin myös seuraamista mikä ihan suht jees myös, oikealle käännökset on välillä liian väljät, niitä pitää kyllä reenata PK silmällä pitäen paljon.

Tokassa setissä sitten ruutu, istuminen, metalli ja tunnari. Ruudussa taas säätöä, hakeutui lopulta oikeaan paikkaan, mistä pelkkä kuittaus. Toistolla ok. On tämä vaikea! Istuminen ja metalli ok. Tunnari haisteli suht nätisti ja nappasi omansa. Lähti jo se suussa mua kohti kun tiputti sen ja palasi haistelemaan muista kapuloita - nappasi satunnaisesti jonkun ja toi palautukseen - voi argh. Tästä höpönlöpöt kuittaus ja uusinta uudella kapulalla - nyt toi oman ok.. Mistä tämä tälläinen toimintamalli nyt tuli? Reenien loppuun vielä uudestaan ruutu, eri paikkaan rakennettuun ruutuun. Hui selkeästi etsii jotain (sitä palloako?) ja meno on vähän sellaista silmän varassa liikkumista.

Illalla vielä pihassa ruutu, tunnari ja kaukot kera tsiljoonan hyttysen. Meinasi ihan mennä hermo niiden kanssa. Ennen ruutuun lähetystä heitin Oskulle sivuun nurtsille makupaloja etsittäväksi jotta antaa meidän reenata rauhassa. Noh, kun lähetin Huin ruutuun niin eikös se kurvaa niille makupaloille.. Komensin Huin takasin ja ravistelin hieman niskavilloistakin - ja lähetin uudestaan - nyt meni hienosti suoraa ja lujaa ruutuun, tästä hyvä palkkaus.

Sitten tunnari. Tämä on kyllä ihan surkuhupaisaa.. Kuusi kapulaa ja lähetin Huin suoraan mammimasta tunnareille. Se säntäsi ruutuun.. Voi jee. Annoin uuden käskyn ja se meni vähän diipadaapaillen kapuloille. Haisteli nätisti, nappasi omansa - toi sitä muutaman metrin - tiputti sen ja palasi kapuloille klähmien joka ikistä - palasi takaisin omalleen ja toi sen luovutukseen. Palkkasin kun en tiennyt mitä muutakaan olisin voinut tehdä. Itkeä ? Nauraa?

Loppuun vielä kaukojen nostot, ne sentäs ok.