Eilen maanantaina treffattiin Hannan kanssa reenien merkeissä Haavistolla. Huisku aloitti ruudulla. Hyvin paikansi merkin ja ruudun. Ensin pelkästä merkistä palkka. Toistolla merkistä suullinen kehu jonka jälkeen herra varasti (!) ruutuun.. Annoin mennä.. Ompas Huista kuoriutumassa pieni possu! Otin vielä kolmannen toiston missä tein hämyjä, nyt kuunteli hyvin - otettiin myös loppuosa.

Sitten seuraamista. Aluksi ihan jees, mutta jostain syystä Hui hieman koomaantui (Hanna ja muutama muu reenaaja tuli kentälle - ehkä Hui jämäsi niitä, en tiedä), piti kuitenkin kontaktin ja seurasi ok - asento vaan matalampi ja käännökset tahmeita. Seuraamisen jälkeen otettiin tunnari, kisanomaisesti - Hanna liikkuroi. Meni hyvin kapuloille, meni omansa yli - käytti suussaan väärää - otti omansa ja toi luovutukseen. Voi plääääääääääääh, tämä on nyt jostain syystä hajonnut uudestaan. Tämähän meni sekaisin taannoin Kristan hallilla reeneissä missä ennen tunnaria tehtiin häiriöreeniä seuraamiseen, siitä asti vanhat ongelmat ovat olleet kylässä. No, ei auta kuin ottaa toistoja ja saada onnistumisia. Loppuun vielä ohjatun vasen haku lelulla. Hanna liikkuroi. Merkkiin lentävä lähtö, hyvä merkille meno. Vasemman haku myös hienosti! Reenien päälle lenkkeiltiin vielä Haaviston pururatalenksu, tekipä terää!

Tänään itsenäisyyspäivänä kaivettiin naftaliinistä hakureenikamppeet ja reenattiin piiiiiiitkästä aikaa hakua. Vitsit oli hauskaa, Hui oli aivan innoissaan! Huille tehtiin neljä hajuhakua, missä selkeästi oikealla puolella tuuli kävi paremmin (kaikkinensa ei tuullut kovinkaan paljon) ja siellä Hui sai maalimiehestä hyvin hajun jo kauempaa. Huilla oli hyvin muistissa mitä ukkojen etsiminen tarkoittaa sillä hienosti se piti kuonoa ilmassa ja nuuskutteli ilmaa. Kaikki hajuhaut menivät hienosti - kiitos Pia, Anu ja Kati kivoista reeneistä!