Reenasin maanantaina kotipihassa Huin kanssa. Otettiin ensin tokotteluita, aloittaen perusasennosta. Annoin Huin tarjota ja kyllä se sitten tarjoaakin - pujottelun lisäksi.. Ts. olen ottanut jonkin verran pujottelu temppua jalkojen välistä ja nyt se into piukeena tarjoaa sitä aika usein saadakseen lelun Cool. Ei tuomarit varmaan mitään huomaa jos pieni bc silloin tällöin puikkaa jalkojen välistä kesken seuruun... No, ei Hui sentäs käskyn alla hyökkää pujottelemaan, mutta herkässä sen tarjoaminen on nyt.

Otin hieman seuraamista, täyskäännöksiä lelulla palkaten. Palkkailin myös lähtöjä. Jäävistä otettiin ainoastaan maahanmenoja, pääasiassa leikkien ja lelulla palkaten.

Tokotteluiden jälkeen Hui veti hetken henkeä ja minä roudasin nurmelle kaksi agihyppyä. Rimat laitoin ehkä noin 30cm. Otettiin ihan perusjuttua, lähetystä ja kutsua - yhden ja kahden hypyn päästä + valssaamista. Hui kulkee kuin ohjus ja hyppääminenkin sujuu. Tosin onhan hypyt alhaalla, pitää ottaa hyppytekniikkaa ihan erikseen. Kaivoin "Agility - Alkeista huipulle" kirjasenkin hyllystä, josko tässä nyt oikein toimeentuisi tuota Huiskuakin agilityn saloihin opettamaan tokon ja PK:n ohessa.