Voi apua, työnteko haittaa harrastamista - ei sille vaan mitään voi!

Torstaina reenattiin omalla vuorolla Kristan hallilla. Mukana reenailemassa Riitta ja Tiina. Ehdin ennen muiden saapumista ottaa ruutua. Siinä ei mitään moittimista - Hui oli pätevä. Tehtiin ensin ns. perusreeniä ja sitten myös hetsausmeiningillä merkin ja ruudun välillä. Riitan ja Tiinan kanssa aloitettiin paikallaoloilla. Niissäkään ei mitään moitittavaa. Siellä Hui istui kuin korppikotka puun oksalla - ja niin, makuussa oli kyllä sellainen juttu, että ensimmäisellä käskyllä ei tippunut maihin. Muuten ok.

Jatkettiin reeniä ja Hui aloitti häiriöseuraamisella. Riitta ja Tiina heittelivät leluja, huutelivat käskyjä jne. Hui ei mennyt monesti halpaan, mutta selkeästi otti painetta - eikä sitten oikein vapautunut siitä vaikka saikin leikkiä lelulla. Seuraamisen jälkeen otettiin nimittäin tunnari ja Hui oli ihan hoopo. Toi ihan mitä sattuu. Pälyili Riittaa ja Tiinaa ja arpoi kapuloita.. Höh! Lopulta toi oikean ja joutui uudelleen hommiin. Toistolla teki paremmin. Sitten idaria - sekin meni hinkuttamiseksi - Hui kun selkeästi arpoi asentoja.. Voi apua. No - saatiin kuitenkin asennot pelittämään.

Toka setti aloitettiin taas tunnarilla, nyt Huisku teki hyvin. Jatkettiin suoralla luoksetulolla, missä neuvoteltiin siitä miten mennään maihin. Huisku kun yritti luistella ja vajosi aina toisen etujalkansa päälle - se ei vaan käy! Tässä itsellä pientä epäjohdonmukaisuutta - Riitalta hyvä kommentti! Jotain me sitten vielä loppuunkin otettiin, en nyt vaan muista että mitä.. Kaikenkaikkiaan ei mikään loistofiilis näistä reeneistä jäänyt!

Lauantaina otin pihassa pienet tokottelut. Aloitettiin tunnarilla. Hienosti! Sitten vähän seuraamista, mikä myös hyvin. Jumpattiin hetki kaukoja sekä tehtiin merkkiä - pätevä Hui, kyllä se kotipihassa osaa! Loppuun vielä kiertoja ja niiden yhteyteen luoksetulon stoppeja. Ihan kivan fiiliksen reenit.

Eilen sunnuntaina juhlittiin Emppua ja aktiviteetit koirien kanssa jäi lenkkeilyyn.. Josko sitä tällä vkolla ehtisi hieman enemmän reenata.