Sunnuntaipäivä kului pitkälti Kangasalalla SM tokoja seuraillen. Hienoja suorituksia ja outoja tuomarien tulkintojakin nähtiin, on nämä arvostelulajit vaan kerrassaan kummallisia.

Iltasella käytiin Hannan kanssa pikaisesti reenaamassa Haavistolla. Hui oli superhieno! Ensin tehtiin seuraamista, ehkä hieman painoi.. Täyskäännöksiä ensin namilla, jotka tosi hyvin - lelulla palkaten myös. Tein nyt "ylimittaisia" täyskäännöksiä, mitä en jostain syystä ole ennen tajunnut tehdä.. Hui oli tosi hyvässä vireessä. Sitten liikkeestä istumisia, parit ensin namilla ja hyvillä avuilla - sitten ilman - hyvin pelitti. Hanna toimi naksuttajana, joten pystyin itse olemaan täysin vilkuilematta koiraan. Näin pitää nyt jatkaa. Loppuun vielä yksi vauhtiluoksetulo, missä näytin lelun aivan lopussa. Hui tuli tosi hyvällä - suorastaan hurjalla vauhdilla jo ennen lelun näyttämistä - jee!!

Vau sai hieman kikkailla taas Veikan ollessa paikallaolossa. Kierroksia riitti ja korvat oli jääneet kotiin :)

Mukavat tehokkaat pienet treenit, missä meni kyllä kaikki hienosti putkeen! Kiitos Hannalle seurasta!

Nyt me lähdetäänkin lomailemaan, Osku ja Vau "joutuvat" tuttuun hoitolaan - ja Hui lähtee perheen mukaan asuntovaunuilemaan Kotka-Hanko-Porvoo akselille. Viikon päästä sunnuntaina palataan kotimaisemiin ja sitten odotetaankin jo innolla kasvattajan järjestämää leiriä!