Eilen sunnuntaina reenattiin Pian kanssa Teivon nurtsilla. Huisku oli ihan pätevä ja reenit meni kivasti.

Aloitettiin pitkän suoran seuraamisella, Hui tuntui hyvältä ja täyskäännös hyvin. Tästä suusanallinen palkka. Sitten liikkeestä istuminen, mikä nyt hienosti oikein. Oli vielä Pian mukaan hyvä napakka istuminen. Huuh, mä jo pelkäsin että ollaan hukattu tämä jonnekkin - tämä kun oli hukassa viime kaudellakin.. Mutta edelleen olen sitä mieltä että itse tössin lauantaina kisassa omalla rytmitykselläni ja jännitykselläni tämän istumisen.

Sitten tehtiin ruutua. Sekin onnistui kerrasta hienosti, keskeltä sisään ja hyvin pysähtyi. Ei otettu sitä sitten enempää. Tämän jälkeen luoksetulo kisanomaisesti - sekin oli hieno suoritus. Varsinkin seisomaan pysähtyminen on kyllä hieno - palkkaus "liikkurilta" taakse on toiminut tosi hienosti! Jatkettiin tunnarilla. Nyt tuli se tilanne missä Hui ei ole onnistunut kisatilanteessa - ts. törmäsi ensin omaansa. Nytkin nappasi sen heti suuhunsa ja näytti hetken siltä että jatkaa haistelua se suussa - mutta päätti sitten kuitenkin tuoda sen luovutukseen - hienoa!

Taidettiin jumpata myös kaukoja ja ottaa myös yksi suora luoksetulo - missä hyvä vauhti. Loppuun metallilla vauhtinoutoja Tumpun ollessa paikallaolossa - ne ok. Oli varsin iloiset ja vauhdikkaat reenit - kiitos Pia!