Tänään treenattiin Mutalassa Hannan ja Taina S.:n kanssa. Menin reeneihin ihan hyvällä fiiliksellä, tarkoituksena taas ottaa hieman palkkaamattomuutta.

Hui teki reenin Ipan parina niin että ilmoittautumisen jälkeen Hui paikallaoloon. Hui oli paikallaolossa ihan ok, pyörihän sen pää siellä jonkin verran mutta ei mielestäni liiaksi. Paikallaolosta vain suullinen palkka - jonka jälkeen odoteltiin vielä tovi kun Ipa teki eteenmenon. Tämän jälkeen suulliset virittelyt, mistä en kyllä huomannut olevan yhtikäs mitään hyötyä . Tunsin että Huin vire oli edelliskertaa - eli eilistä - huonompi, mutta en siihen puuttunut vaan aloiteltiin tuomari-Hannan käskyttämänä. Seuraaminen alkoi huonosti - kontakti tippui ja vire oli venäjältä . Hui kuitenkin petrasi kun edettiin tovi, täyskäännöskin suht ok - huono pätkä jälleen hitaassa seuraamisessa.. Jos eilisessä koulutuspäivässä kontakti kuitenkin pysyi niin tänään sekin oli aika heikossa - muutamaa parempaa pätkää huomioimatta. Palkkasin seuraamisesta, vaikka en tiedä oliko se järkevää. Seuraamisen yhteyteen myös ampuminen, siihen ei tainnut reagoida.

Jatkettiin pienen leikin jälkeen liikkeestä istumisella. Keskeytin jo pienen pätkän seuraamisen jälkeen, koska ei kontaktia - ei virettä - ei yhtikäs mitään. Totesin (solmittuani kengän nauhan ) että höpönlöpöt ja otettiin uusiksi. Oli kai sitten hieman parempi koska jatkoin - istui, liikkeestä suullinen palkka. Sitten liikkeestä maahanmeno - tämäkin jäi epäselväksi että kuinka tahmeasti tippui - mutta liikkeenä kuitenkin oikein. Luoksetulo ehkä eilistä nopeampi, perusasentoon siirtymisen jälkeen suullinen palkka. Tarkoituksena oli palkata liikkeestä seisomisen seuraamisosuudesta, mutta se piti taas keskeyttää koska seuraamisesta ei tietoakaan. Ei kontaktia, ei virettä - Hui vaan tulee mukana ihan piestyn oloisena - EN TAJUA!!!!!!! Keskeytyksen jälkeen uusinta seuraaminen mikä sen verran kelvollista että pääsin loppupalkkaamaan.. Palkkailin hyvän tovin kahdella lelulla leikkimällä.

Plääh. En mä jaksa enää kauan hakata päätäni seinään. Tuntuu että mistään ei tule mitään ja kaikki mitä yritän ei tuota tulosta. Miksi - jos joku vaan voisi kertoa miksi Hui käyttäytyy noin? Miksi se ei käyttäydy niin kuin suurin osa olettaa - että se yrittäisi yrittäisi YRITTÄISI - kun se ei yritä! Päinvastoin, kun ei tule palkkaa se vaan laskee laskee laskee ja LASKEE. Noh - onko syynä sitten pelkästään se että palkkaamattomuutta ei ole ihan älyttömästi reenattu, mutta on sitä kuitenkin tehty! Ja koiralla on ikää edelleen se reilu 2v. - käsittääkseni siltä voi kyllä jo vaatia? Hitto että ottaa päähän. Ja en kyllä sitä koiralle mielestäni reenissä näyttänyt vaan yritin sinnitellä positiivusrajan yläpuolella ja hillua niiden tyhmien lelujen kanssa.. Paska fiilis on lähinnä siksi että välillä Hui jo vilautti sellaista puolta itsestään että uskoin että tämä vireasia olisi jo paranemaan päin. Tämän päivän reenin perusteella niin ei voi kyllä uskoa. Ei voi muuta kuin todeta että mietittävä on miten sitä pitäisi reenata. Tosin ajattelin jokatapauksessa jatkavani tällä jonkin tason palkkaamattomuuden tapaisella reenillä, katsotaan mihin se johtaa.