Mälsä kun illat on lyhyitä työpäivien päätteeksi! Tänään kotona vasta kuuden maissa, mutta pakkasin silti tenavat pihalle ja tehtiin pihassa Huin kanssa tokoreeniä.

Otettiin parit liikkeestä istumiset, ne hyvin - mitä nyt itse pystyin katsomaan. Sitten otettiin ruutua, tein paikan hakua nyt niin että kävin näyttämässä ruutua ja lähetin Huin ruutuun. Haluaisin että se oppisi tarjoamaan sitä oikeaa paikkaa - tai alkuun nyt ylipäätään sinne ruutuun menoa. Olipas vaikeeta. Otettiin muutamat toistot ja väliin tunnarin kapulan pitoa sekä kantoa + muutama maasta nosto. Näissä ei pureksinut, mutta puree kapulaa niin lujaa että siihen tulee väkisinkin hampaanjäljet. No, ehkä en välitä siitä? Sitten vielä uudelleen ruutua samoin keinoin, jonka jälkeen metallin kantoa kiertojen yhteyteen ja kapulan luovutusta. Tein myös puukapulalla muutaman luovutusasentoon tulon - ja molemmissa tein niin että kun Hui nojasi muhun pukkasin sitä vähän polvilla taaksepäin jolloin se kannatteli kapulaa irti minusta ja palkkasin tästä. Edelleenkin haluaisin sen luovuttavan kaikki kapulat irti minusta. Tämä apu nyt ainakin toimi, joten katsotaan miten homma etenee.

Sitten taas muutaman paikan haut ruutuun ja loppuun vielä kaukoja. Otettiin maa-sei-maa sekä sei-istu-sei vaihtoja. Laitoin poikien jääkiekkomailan Huin etujalkojen eteen ja suhteellisen hyvin se sitä kunnioitti eikä pompahdellut eteen - kylläkin sivuun, joten ensi kerralla pitää olla maila myös sivussa..

Ai niin otettiin kiertojen yhteydessä muutamia maahanmenojakin ja kokeilin nyt sitä että vapautin taaksepäin kiertämään Ellan vaunuja. Eihän se sitä oikein tajunnut vielä - katsotaan josko tämä palkkaustapa toimisi meille luoksetuloon..

Suurimmat haasteet voittajan suhteen on nyt kaukoissa, ruudussa sekä tunnarissa. Toivottavasti keväällä jo päästäisiin kokeeseen! ..jatketaan siis reenejä