Sunnuntaina autoon pakkasin kaikki naperot sekä Huin että Vaun. Suunnattiin Karhelle missä treffattiin Hanna, tytöt sekä pojat. Hanna kävi ensin urheilemassa maastossa tehdän Huille tosi hyvän jäljen. Mittaa oli jossain AVOimen ja VOIttajan välistä, janalla mittaa n.40m ja keppejä 6+1. Jälki vanheni reilun tunnin. Maasto jäljellä oli hienon vaihtelevaa, ensin kangasmetsää, sitten kuivaa kanervikkoa, sitten suopursua ja kosteikkoa jatkuen lehtometsänä ja siitä taas vaihtuen kangasmetsään - VAUDE!

Tallasin itse Veetille jäljen ja myös esinekaistaletta laitettiin kuntoon esinereeniä silmällä pitäen. Ennen esinereeniä lähdin ajamaan Huin jäljen. HUI OLI IHAN PRO!! ..vaikka nyt itse sanonkin Cool. Jana oli aivan piikkisuora, se eteni varmasti eteenpäin ja itse hölkkäilin perässä 10m liinan mitassa. Hui reagoi hyvin jälkeen ja nosti jäljen tällä kertaa varmasti heti oikeaan suuntaan lähtien (jälki lähti vasemmalle). Ekan kepin luulin jo jääneen metsään mutta se olikin vähän kauempana janasta tällä kertaa ja nousi vasta kuivassa kanervikossa. Hui jäljesti tosi hyvin ja kepit nousivat - tai se merkkasi ne varmasti. Kokeilin ekalla kepillä sitä että vaihdoin kepin leluun mutta Hui oli selkeästi enemmän kepin perään kuin lelun, joten leikittiin ja hassuteltiin sitten kepeillä. Olin TOSITOSI tyytyväinen herran jäljestykseen!

Esinereeni ei sitten mennytkään niin putkeen. Huilla on nyt selkeästi se mielikuva että kaikki esineet ovat siellä ruudun takaosassa. Hanna vei Huille esineen kerrallaan niin että eka esine oli edessä, toinen keskellä ja kolmaskin keskivaiheilla. Kaikilla esineillä Hui sinkosi ruudun takaosaan siellä sitkeästi työskennellen ja vasta paluumatkalla ja/tai toisella lähetyksellä nosti esineen läheltä. Hienoa oli Huin motivaatio työskennellä, nyt pitää se vaan saada ymmärtämään että esineitä voi olla muuallakin kuin ruudun peräosassa. Olen nyt vähän epävarma miten jatkaisin ruudun reenaamista, pitää hunteerata Silmänisku.

Hyvät oli reenit taas, oma pinna hieman kireenä lapsosten riekkumisen kanssa (siis omien poikien). Niskat on niin jumissa ja pää ei käänny - eikä oikein olisi virtaa olla 24/7 erotuomarina, poliisina, neuvottelijana ja sovittelijana.. No, huomenna on päivä uusi. Kovasti jo ensi viikon reenit suunnittelussa, pääpaino tokottelussa ja esineissä.