Aamupäivällä otin pihassa Huilla pienet tokottelut. Ensin seuraamista, mikä meni hieman säätämiseksi kun pyrki niin eteen ja painoi. Piti jopa crocseista luopua kun en pystynyt niillä kävelemään kun Huin jalka oli jatkuvasti mun kenkäni sisällä, sangen outoa.. Otin paljon vasemmalle käännöksiä sekä ympyrää vasemmalle. Loppuun vielä yksi liikkeestä istuminen mikä heti hyvin. Tietysti en näin yksin reenatessa nähnyt nopeutta..

Iltasella Samun agireeneissä. Oli KIVAA! Mentiin rata kahdessa pätkässä, ekalla olikohan 18 estettä. Selviydyttiin aika mukavasti, tajusin jopa itse tehdä yhden vekin kohtaan missä piti saada koira kulkeutumaan oikeaan päähän putkea. Okserilta A:lle käännös hieman tuotti hankaluuksia, Vau kun ei osaa käskystä putken sisällä jarruttaa vaan ampuu sieltä kuin tykin suusta ja siinähän sitä sitten ollaan pyörimässä kun ohjaaminen alkaa vasta kun nti on 2 metriä putken ulkopuolella.. Toisella radalla selviydyttiin myös suht ok, ensin tosin hinkattiin pitkää kepeille kuljetusta minkä tein sylkkärillä.

Agilitien jälkeen reenasin vielä hieman Huilla. Ensin seuraamista. Nyt lelu kädessä niin että ajatukset ja oma asento niin takakenossa että näytti varmaan superhassulta. Mutta tuntui että pelitti! Palkkaus ei ihan nyt mennyt nappiin sikäli että Hui pääsi pari kertaa pyörähtämään lelulle sisäkautta kun nimenomaan sen pitäisi kääntyä ulos ja taakse.. Otin yhden vauhtiluoksetulon, tuli lievällä banaanilla mutta lujaa. Palkka esiin vasta ihan lopussa. Sitten telineet, en ottanut tasamaanoutoa ollenkaan. Meni hienosti, ei minkäänlaista empimistä tai kiertoyrityksiä. Hyvähyvä! Nyt alkaa tuntua siltä että uskallan sinne rotumestiksiin kuitenkin lähteä. Mutta katsotaan nyt vielä kun vieraillaan muutamilla vierailla kentillä.