Aamusella poikettiin pikaisesti Pirkkahallilla reenailemassa. Pienten lämmittelyiden jälkeen muutamia seuraamisia perusasennosta perusasentoon, en joutunut nyt huomauttamaan kuin kerran ja Hui yritti tosi paljon. Yksi liikkeestä istuminen, hyvin! Toinen vielä niin että palkkasin heti istumisesta ja annoin uuden istu käskyn minkä jälkeen kävelin sen n.30 askelta. Tämä myös ok.

Lopuksi noudot. Tasamaa ihan jees, palautusvauhti saisi olla nopeampi. Telineet hyvin! Palkkasin vasta viimeiseltä noudolta, eli A:lta. A:lla olin jo varma että Hui kiertää kun en tajunnut kuinka vinoon kapulan heitin. Näin Huin A:n oikealla puolella ja se minut - mutta ei meinnannutkaan kiertää vaan teki koukun kohti estettä ja kiipesi hienosti yli - jeeeee :)

Toivotaan että nämä nyt pelittää sitten itse kokeessa, reenattu on ainakin.. Tänään otetaan rennosti loppu päivä, jos vähän esineiden nostoa ja eteenmenon valmistelevaa osuutta pihassa - mutta muuten Silmänisku. Huomenna jäljelle - seura olisi tarpeen, anyone Nauru ?