Reenattiin me viime vkonloppunakin ja vähän myös vkolla - ja nyt vkonloppuna ihan molempina päivinä - mutta en vaan ehdi kirjoittelemaan blogia. Pääpaino on ollut tokossa, missään ollaan reenattu kaikkia liikkeitä. Tunnariin on haettu kisamaista suoritusta tekemällä nyt eilen ja tänään kaksi liikettä alle palkatta. Eilen otettiin ensin ruutu ja sitten ohjattu - jonka jälkeen tunnarissa työskentely oli tosi sähläävää ja hermostunutta. Toi ainakin kaksi kertaa väärän. Uusinnoilla saatii onnistuminen ja lopulta oma tuli nätisti. Tänään otettiin alle ensin ohjattu ja sitten ruutu - jonka jälkeen tunnari hienosti - joutui haistelemaan aika pitkään mutta nyt ei tainnut koskea yhteenkään väärään? Hieno että tässä tuli nyt onnistuminen! Pitää vain jatkaa tätä palkkaamattomuutta tunnariin, koska se on se tekijä mikä rikkoo liikkeen sitten itse kisassakin.

Ohjatussa pitää muistaa reenata vinosta luovutuksia. Pialta hyvä vinkki ja laitettiin törppöjä esteeksi niin että Huin oli pakko tulla suoraan luovutusasentoon. Tämä toimi tosi kivasti. Huille selkeästi vaikeampi puoli on oikea. Ohjattu muuten pelittää ihan kivasti, tosin tänään oli tosi kovaa kapulan pureksimista ja lisäksi Hui jopa tiputti kapulan - mikä lie siihen ollut syynä - lumi :P ?

Seuraaminen oli hieman koomailevaa. Se on jännä että mistä se koomailu aina yhtäkkiä päättää ilmestyä - vailla minkäänlaista tajuttavaa syytä? Ei pysty ymmärtämään. No, seuraaminen pelitti kuitenkin ihan suht kivasti - käännöksissä ei ollut tahmeutta. Kokeilin myös kainalopalkkaa ja se toimi kivasti. Tämä nyt kokeiluun jotta nähdään mihin suuntaan se vie liikettä.

Jääviä otettiin myös. Istumista juustolla lahjomalla. Jopas istui säpäkästi ja nopeasti. Tätä teen nyt kuuriluontoisesti näin ja katsotaan mihin se johtaa. Maahanmeno toimii hienosti pienellä käsiavulla ja seisominen on Huin mielestä kivoin juttu kun siitä saa sitten pallon.

Pohdiskeltiin sitä että miten sitä tällä kaudella valmistuisi pk kisoihin. Huin kanssa muutamat kisanomaiset reenit tullen ottamaan mutta hirveästi en ala hinkata itse pk tottista. Sen olemus ja vire on ollut tokoiluissa muutamia koomailua lukuunottamatta kiva, joten katsotaan josko se kantaisi sitten myös kisatilanteeseen pk puolella. Ja olenhan mä jo sen pureksinut ja niellyt - että ei Huin tottiksesta ikinä tule sellaista räväkän näyttävää taivas räjähtää tottista. Hui tekee kieli keskellä suuta ja ilmentää sitä virettään niin eri tavalla. Saa nähdä miten tuomarit sen sitten tulevat tällä kaudella sääntöjen päivittyessä tulkitsemaan.