Maanantaina saatiin Erjalle aika Huin kanssa ja Erja kävi Huin läpi mahdollisten lihasjumitusten kannalta katsoen. Löytyihän sieltä jäykkyyttä ja kipuilua niin niskasta, lavoista kuin olkapäistäkin. Huin mielestä hieronta oli aika jännää ja se olikin aika jännittynyt pötkylä :) Saatiin se kuitenkin rauhoittumaan&rentoutumaan ja hierontakin onnistui hieman paremmin. Kiitos Erjalle :)

Maanantai-illalla oli hyvä tarkoitus kävellä pitkä synnytyksen käynnistelylenkki, mutta oli pakko luopua lenkistä kera Vaun ja Oskun hurjan syysmyrskyn edessä. Koirille hieman sisäaktivointia siis vain.

Tiistaina Hui pääsi puolestaan eläinlääkäri Jaana Kekin käsittelyyn, missä myös käytiin Huin lihaksistoa läpi ja samat kipupaikat löydettiin. Hui sai hoidoksi akupunktiohoitoa mihin se suhtautui tosi reippaasti. Nyt lepäillään edelleen ainakin viikko ja katsotaan miten oireet muuttuvat. Jaanan mukaan on hyvin todennäköistä että jopa yksi hoitokerta voisi riittää, mutta tapauskohtaisesti katsotaan. Oli helpotus että mitään niveliin tms. vakavampiin vammoihin ei viitteitä löytynyt, Hui sai myös kehuja notkeudestaan :)

Keskiviikkoaamuna otettiin pienet sisätottistelut. Huilla perusasentoa ja käännöksiä sekä pieniä seuraamispätkiä. Herra oli ihan tohkeissaan kun pitkästä aikaa pääsi hommiin :) Lisäksi otettiin kapulan pitoa, istumista sekä luoksetulon loppuasentoa. Pitäisipä ampuakin joku päivä taasen, siitä on jo tovi aikaa kun viimeksi paukuteltiin. Osku ja Vau pääsivät myös temppuilemaan, Vau on ihan hölmö kun se tarjoaa oppimaansa "ympäri"- temppua nykyään kaikkeen mahdolliseen mitä siltä pyytää ;)

Oma olotila on iso ja vihloo vatsaa aika lailla. Jokohan se synnytys kohta alkaisi? Sain eilen Jaanalta hyvät vinkit akupisteisiin mistä synnytystä voisi käynnistellä ;D