Sunnuntaiaamuna treffasin puolestaan Mutalassa Tainan ja Ipan tottisreenien merkeissä. Siinä kun odoteltiin Tainaa saapuvaksi, otin Vaulla hieman seuraamista ja luoksetulot maahanmenosta sekä seisomisesta.

Aloitin Huin kanssa, hieman imutusseuraamista sekä perusasentoa + luoksetulon loppuasentoa. Mun maha on iso ja tiellä ;) Ohessa muutama kuva, maan vetovoimako vetää - vai yritäkö olla vain lyhyempi mitä olen :)) ..+ mahan takaa on hankala kurkkia missä se pieni Huisku luuraa.. Haasteellista!

..tässä vähän keulitaankin :)

1849165.jpg

..maan vetovoima vetää puoleensa, vai miten se oli..

1849171.jpg

Huomautusten jälkeen suht suorassa?

1849179.jpg

Luoksetulon loppuasentoreeniä.

1849184.jpg

"Namireenien" jälkeen otin kaksi vauhtiluoksetuloa lelulle Tainan avustuksella. Nämä ok, ei banaaneja! Loppuun vielä noutokapulaleikkiä, missä sain vasta kolmannella kerralla palkattua Huin, kun ryökäle otti kapulaa päästä kiinni - mitä en siis hyväksynyt. Palkka kuitenkin saatiin annettua, jonka jälkeen vielä Samu avusti ampumisessa niin että saatiin paukuteltua Huille ja Ipalle yhtä aikaa. Hui söi aamuruuan ammuttaessa, ei reagointia paukkuihin.

Ja sitten muutamat kuvat Tainasta ja Ipa-Pipa Pillipiiparisesta :)

1849191.jpg

1849194.jpg

1849201.jpg

Sunnuntai iltasella otin vielä sisällä esineiden kanssa leikkimistä, mistä naksuttelin aina kun Hui tarjosi esinettä mun käteen. Mietin että pitäisikö tuota esineen käteentarjoamista palkita niin että palkkaisi Huin siitä namilla? Siis esineenvaihtoleikkiä tms. mitä se sitten ikinä olisikaan nimeltään.. Sitten hieman perusasentoja ja seuraamista lelulla sekä maahanmenoa - nämä mukavasti. On ollut ihan touhukas viikonloppu, mikä tuntuu kyllä selässä ja jaloissa. Nooh, enää reilut 10vkoa odotettuun halkeamisaikaan :)