Koirilla on ollut tänään perjantaina varsin leppoisa päivä. Olin kotona kipeän Valtterin kanssa, mutta vain aamusella otin hieman Huilla perustottisteluja, mutta loppupäivän päätin ihan tietoisesti olla vaan. Iltapäivällä käytettiin Osku ja Vau eläinlääkärillä. Samalla reissulla poikettiin S-Marketilla missä Hui pääsi jälleen ihmettelemään ihmisiä ja autoja. Istuttiin Valtsun ja Huin kanssa jäätelöllä jokin tovin ja kovasti Hui oli reipas.

Iltasella lähdettiin käymään puutarhamyymälässä missä Hui oli myös matkassa mukana. Siellä ei ollut liiemmin mitään erikoista, mutta olipahan taas uusi paikka ja jonkin verran uusia ihmisiä.

Huin kanssa on yksi hyvin pentumainen ongelma, sillä se syö kuin mikäkin imuri koko ajan kaikkea mahdollista mitä maasta löytyy. Se on nyt oksentanutkin pariin kertaan, ja sieltä on kyllä löytynyt jos mitä.. Olen tietenkin mahdollisimman tarkkana sen suhteen, mutta paljonhan se on myös vapaana pihassa enkä jatkuvasti sen liikkeitä millimetrin päästä vahdi.. Harri kyllä väitti että Vau oli samanlainen imuri aikanaan, mutta huolestuttavaa joka tapauksessa!