Sunnuntaina ajeltiin kimppareeneihin Längelmäelle. Mukana oli Tending A pentueesta Veikka, Zac sekä Zen, L pentueesta Hiski ja Hui, sekä Viski. Paikkana oli nyt toistamiseen meillä tosi mukava lämmin halli, ruokailut notkuvine pöytineen maatilan päärakennuksessa, ja voisin todeta että tämä kaikki aivan puoli-ilmaiseksi Pusu.

Otettiin reenit kahdessa eri sessiossa + paikallaolot.

Hui aloitti ekan reenin luoksetuloilla. Otin ensin vauhtiluoksetulon, mikä hyvä suora, palkkaus jalkojen välistä. Luoksetulo loppuunsaakka myös hyvä, ehkä nyt olisi voinut tulla lujempaa - mutta varmasti alustakin hieman hidasti "virkamies-Huita" Silmänisku. Vielä kolmas vauhtina, hyvin. Hui pysyi tosi hyvin istumassa, ja odotti säntilliseen tyyliinsä luoksetulo kutsua - se on kertakaikkisen hassu mies, tekee todellakin virkamies asenteella töitä ja jopa hieman otsa kurtussa. Ei siedä ollenkaan koskettelua kesken reenin, "nyt ei lääpitä vaan tehdään töitä" - ihqu Cool.

Luoksetulojen jälkeen otin muutamat istumiset, olivat kuulema ihan hyviä Hymy. Jotenkin itsestä tuntuu että jäävät liikkeet ei edisty mihinkään? Otin istumisesta myös muutamat jätöt, mitkä ok. Pitänee vahvistaa istumista ja jättöjä vielä tovi, ja alkaa sitten koota liikettä kokonaiseksi.

Istumisista jatkettiin seuraamisreeniin. Palkkaus lelulla. Otin Katjan käskyttäessä eri mittaisia pätkiä, käännöksiä oikealle ja vasemmalle. Meni mukavasti, ei poikittanut - paikka ja kontakti hyvät! Hienoa, harmi että unohdin videokameran kotiin - mulla on aina se tunne että seuraaminen on ihan kaameaa kun en kunnolla tunne enkä näe Huita - mutta hyvä jos ei! Otettiin myös yksi täyskäännös, mikä oli hidas - sitä pitää muistaa reenata ihan omana juttunaan. Seuraamisreenissä myös henkilöryhmää sekä vauhdinmuutoksia. Henkilöryhmässä ei ottanut häiriötä, meni hyvin - ainoastaan Huin ollessa ns. ulkokaarella hieman jäi jälkeen, petrasi kuitenkin hyvin kun itse nopeutin vauhtia. Vauhdinmuutoksissa ei huomautettavaa Hymy

Ekan session loppuun vielä maahanmenoja. Jäi vajaiksi, mikä parani kun itse petrasin omaa liikettä ja palkan paikkaa. Lisää vain tätä reeniä!

Ennen ruokailua otettiin myös paikallaistumiset sekä paikkamakuut. Nämä hyvin. Istumisen välipalkkauksessa Hui ponnahti ylös kun kävelin sitä kohti, mutta sen jälkeen istui hyvin. Paikkamakuussa oli tarkkaavainen, mutta kuitenkin rauhallinen - siitä palkkaus eteen pallolle.

Ruokailun jälkeen jatkettiin. Aika ähkyssä kylläkin Nauru.

Hui aloitti taas seuraamisella. Alkuun tosin muutamat perusasentoon nousut maasta, tosi hyvin - Hui on kuin vieterin päästä päästetty ponnahtaessaan ylös - toivottavasti tämä säilyy eikä tule jumitusta. Seuraamisessa otin (kai?) taas käännöksiä sekä eri mittaisia pätkiä. Huomautettavaa ei saatu muusta kuin hieman levottomasta alusta; ts. Hui säilyttää kyllä paikkansa ja kontaktin mutta pää tuppaa seilaamaan ylös alas, mikä rauhoittuu muutamien metrien jälkeen. Pitää ottaa kuurina imutusta ja palkata ylös lelulle. Muistelin että tätä on pitänyt tehdä ennenkin, ilmeisesti ei ole tehty kun ongelma olemassa Yllättynyt. Mutta ongelma ei kuitenkaan kaiketi niin suuri että siitä pitäisi tehdä sen suurempaa numeroa, se kun on emännällä hieman tapana Kieli ulkona.

Seuraamisten jälkeen otettiin liikkeestä seisomisia. Nämä mielestäni hyvin! Kevyt kyyläys Huilla on pallolle, mutta kun se on niin tuijotettavan ihana - siis pallo! Seisomisia liikkeestä, sekä jättöinä. Seisomisista siirryttiin toko-hypylle, missä hyppyä markkeria apuna käyttäen. Pia toimi avustajana, joten Hui ei saanut tietysti palkkaa jos kiersi esteen. Taisi kerran näin tehdä, muut toistot hyvin!

Toisen session loppuun oli ihan "pakko" ottaa nouto, vaikka olin ajatellut jättää sen väliin. Se oli kuitenkin hyvä, luovutus loppuun asti - josta nopea palkkaus.

Olen tosi tyytyväinen omaan pieneen virkamieheeni Hymy, tosi hyvät ja kivat reenit! Päivä meni tosi nopeasti kivassa seurassa, kiitos siis kaikille! Toivottavasti otetaan pian taas uudestaan!

Arja näpsi kuvia, niitä varmaan saa taas kopioida myöhemmin tänne lisättäväksi Cool !