Ja taas on päivitykset jääneet. Viime vkolla reenattiin ainakin keskivkona ja perjantaina tokotuksia - kuten myös nyt eilen sunnuntaina. Seurana Pia ja Tumppu . Huiskun kanssa keskitytty pitkälti ruutuun + merkkiin - sekä ohjattuun noutoon. Näissä kyllä selkeää edistystä, vaikkakin esim ruudun ongelmat aina välillä nousevat pintaan (ruudun hahmotus, oikea paikan haku). Ohjatussa otettu suuntia erikseen ja merkille menoja erikseen. Hui koooomaaaantuuuu kyllä hurjan paljon kun katsoo liikkeen alussa kapuloiden viennin. Tähän hyväksi vinkiksi Pialta vapauttaa Hui esim namille ja lähettää siitä lennosta merkille - ihan eri asenne ja mielentila!

Näiden liikkeiden lisäksi hinkattu kaukoja sekä tunnaria. Tunnari toimii nyt hienosti, kaukojen suhteen näkee pientä reenivajetta liikkumisen suhteen. Kaikkisuudessaan tuntuu nyt siltä että viimeistään alkuvuodesta voitaisiin jo koittaa EVL:ssä kisaamista!

Eilen sunnuntaina tallasin jäljen kotimetsään, missä se vanheni tarkalleen kaksi tuntia. Jäljellä oli mittaa reilu kilometri, 6 keppiä - ja haastetta lähinnä siitä että jälki risteili lenkkipolun läheisyydessä - kävi tekemässä polun vieressä tai polun kohdalla - tai yli polun kulman tms. Näistä haasteista ei ollut Huille vastustajaksi muutoin kuin siinä suhteessa että kuudesta kepistä se nosti neljä.. Jäljestys oli tosi vauhdikasta ja hyvän tuntuista - ekan kepin se nosti hyvin - mutta 2 ja 3 jäi pöpelikköön - loput kolme taas hyvin. Argh.. Niin, janasta sen verran että kerrankin Hui otti jäljen vasemmalle lähdön ilman takajälkeä - huippua! Keskiviikkona reenataankin sitten Pekan kanssa, katsotaampa mitä ideoita sieltä saadaan tähän keppihaasteeseen!