Perjantaina reenailtiin Teivossa Hannan ja Tainan kanssa. Mukaan pääsi vain Hui, tai no - Osku myös, mikä pääsi pienelle lenkille reenien jälkeen. Tein Huilla tottikset kahdessa setissä. Ekassa aloitettiin noudolla, mikä itsestä tuntui kovin hitaalta mutta ilmeisesti ei kuitenkaan ollut. Toinen nouto vielä mistä palkka vauhdista. Hetki leikiteltiin niin että nakkasin kapulan parin kolmen metrin päähän, lopetin leikin ja houkutin Huin tuomaan kapulan luovutusasentoon, mistä nopea palkkaus. Nämä kivasti ja hyvällä asenteella! Ei muuta ekassa setissä.

Toisessa setissä otettiin namilla seuraamista vahvistaen paikkaa taaksepäin. Meni hyvin! Vire ja asenne hyvät, samoin seuraamispaikka. Lisäksi otettiin liikkeestä istuminen, mikä ok. Loppuun vielä pitkästä aikaa seisomista pallolla, mikä oli erittäin hyvässä muistissa - kuinkas muuten .

Tänään sunnuntaina reenattiin ihanassa auringonpaisteessa Hannan kanssa Haavistolla. Tein taas kahdessa setissä Huin kanssa. Aloitettiin luoksetulolla, mikä kokeenomaisesti - Hui törmäsi aivan törkeästi.. Hömhöm, pitäisi varmaan alkaa nyt systemaattisesti ottaa näitä kokonaisenakin eikä aina vain läpijuoksuina.. Toinen luoksetulon toisto vielä, mistä palkkaus aivan lopussa läpijuoksuun. Ekan session loppuun pari toistoa eteenmenoa - ekassa jouduin huomauttelemaan eteenpäinvilkuilusta, petrasi hyvin. Toinen ok, kosketuskepillä palkka valmiina.

Tokassa sessiossa namijuttuja. Ei jäänyt itsellä mikään liian hyvä fiilis tästä setistä, mutta ehkä se osittain johtuu siitä että oma skarppius alkaa olla kadoksissa ihan totaalisesti. Tehtiin seuraamista, Hui hieman edisti mutta petrasi kun tein käännöksiä - käännökset hyvin! En hinkannut kovinkaan montaa toistoa, enemmän sitten kun masukki on ulkoistettu.. Loppuun tehtiin vielä maahanmenoja, jossa omat askelkuviot hieman hakoteillä. Tein ensin vahvoilla avuilla, jonka jälkeen toisto ilman apuja - toimi hyvin! Ajatuksena reenata tätä nyt kuuriluontoisesti, kun vaan muistaisi.. Lopuksi leikittiin pieni tovi lelulla.

Ihan jees reenit, kiva kun on nyt saatu aktivoiduttua tällä saralla .