Olipas kiva reenata pitkästä aikaa! Pian ja pikkusten kanssa treffit Pinsiössä ja reeniohjelmassa jäljestelyä. Ilma oli aika karsea sikäli että välillä satoi vettä niin että hermoja kiristi mitä tuli tenavien kanssa olemiseen. Eemeli ja Ella luttasivat kuralätäköissä niin antaumuksella että olivatkin sitten loppujen lopuksi kuin uitetut koirat..

Huille Pia teki tällä kertaa lyhyen jäljen, jäljellä mittaa vain noin 300m. Jana oli syvällä, jälki lähti oikealle. Jäljellä kaksi keppiä, eka normikokoinen ja viimeinen keppi iso NOM halko. Janalla Hui eteni hyvin, nappasi jälkeä lopussa hieman ilmavainulla. Lähti ensin hyvin oikeaan suuntaan kunnes kääntyi.. argh. Tällä takajäljellä ei ole kyllä mitään loogisuutta! Itse jälki oli aika vauhdikasta ja ehkä hieman liian innostunuttakin - tarkastelua oli jonkun verran, hyvin nousi kepit joten varsin tyytyväinen olin suoritukseen (takajäljestä huolimatta).. Kiitos Pia kivoista reeneistä jälleen kerran!

Ja niin, aamupäivällä otin hieman esineiden nostoa pihassa, mitkä ok (esineet isoja - miesten aamutossu sekä lippalakki).. Lisäksi hieman tokottelua, seuraamista sekä jäävät - ihan ok.