Eilen illalla otettiin vielä pihatokot. Aloitettiin merkkireenillä. Ensin niin että vein merkin taakse lelun, näin toistoja muutama - hyvin. Sitten "tyhjälle" merkille, hienosti Hui hoksasi mistä kyse. Tosin jos jäi yhtään vinoon ja tai liian kauas - ja jäin odottamaan että korjaa paikkaa niin alkoi sama ääntely ja steppaaminen kuin ruudussakin aikanaan. Tein monta toistoa vielä niin että lelu merkin takana ja sitten lopuksi tyhjälle - mikä hienosti!

Otettiin toistoja myös merkiltä ruutuun. Ruudussa lelu valmiina. Ekalla kerralla Hui ei meinannut hoksata mutta sitten siitä näki että lamppu syttyi ja se juoksi lujaa ruutuun missä repimislelu odottamassa. Otettiin vielä kolmaskin toisto mikä hyvin.

Tein metallilla ja lelulla Sirkeltä vinkiksi leirillä saamaani vauhtinoutoleikkiä. Tuntui tosi kivalta ja Hui toi lujaa kapulan - otin myös yhden luovutukseen saakka. Jumpattiin myös kaukoja vähän + yksi suora luoksetulo NOM tyyliin. Ne ok. Loppuun vielä tunnari, mihin lähetin Huin taas kierron kautta - meni tosi hienosti, haisteli nätisti ja nappasi varmasti omansa, jee! Lopetettiin pieneen suunta reeniin "vasen" - pallon kanssa, mikäs sen mukavempaa.

Tänään on Huiskulla Elinan käsittely ja se tietää parin päivän lepoa. Noh, loppuviikosta sitten jatketaankin tiukkaa reeniä kohti NOM:ja.