Tiistaina käväisin ylimääräisen keikan neuvolassa ja tänään keskiviikkona vahvistui se mitä pelkäsinkin - eli sairasloma jatkuu.. Supistukset eivät onneksi ole saaneet mitään mittavaa aikaiseksi, mutta tilannetta seurataan nyt viikottain ja rauhallisesti pitäisi ottaa. En siis kuitenkaan ole missään liikuntapannassa, pikemminkin ei saisi stressata eikä hermostua - sillä se selkeästi vaikuttaa supisteluihin. Kuitenkin multa jää Varkauden SM-kisat ihan turistinakin väliin ja sekös HARMITTAA! No, ehkä sitten ensi vuonna :)

Tiistaina otin Huilla parit tottistelusessiot mitkä ihan ok. Iltapäivällä kun hain pojat hoidosta tein matkan varrella sille jäljen, jolla oli jo pituutta vajaat 100metriä! Jälki oli alusta suora, jonka jälkeen hieman serpentiiniä ja loppuun ihka ensimmäinen suora kulma! Jäljellä oli pätkiä ilman ruokanappuloita, mutta sekä serpentiiniosuudet että kulma oli hyvin merkattu. Hui jäljesti maltillisesti, ehkä hieman sain sitä jarrutella - mutta kaikenkaikkiaan tositosi hyvin. Hieno mies siis jälleen kerran ;)

Illalla lähdin kuskaamaan Vauta Caritalle reeneihin ja otin mukaan Huinkin. Vaun ja Caritan reenit kulkivat hyvin - ei muuta kuin kovasti tsemppiä tämän(kin) päivän kisoihin :) Huin kanssa ei paljon muuta tehty kuin ihmetelty ympäristöämme, vähän otin sivulletuloja ja seuraamista. Näissä ei mitään erikoista.