Tänään vietettiin mukava kisapäivä Noormarkussa, TVA Porin järjestämässä kisassa. Pia ja Tupla olivat matka- ja kisaseurana. Tupla teki hienon ykkösen . Huiskukin räpiköi taas nippanappa ykkösen, joten se tavoite saavutettiin. Pia kuvaili suoritukset, linkki ohessa ;list=UUUUfaKv-CrPHqH8DCLxExtA&index=1&feature=plcp

Liikesuoritukset menivät kutakuinkin näin:

Paikallaistuminen 10. Reeni on tuottanut tulosta - Hui jäi hyvin ja oli istunut moitteettomasti pipo syvällä päässä.

Paikallamakuu - 7.5. Tämä oli harmillinen. Viereistä koiraa käskytettiin aika lujaa ja vielä samalla käskyllä ja vielä kaksoiskäskyllä. Hui meni viereisen koirakon toisesta käskystä maahan. Makuu ok, perusasentoon nousu oli tahmea.

Vapaana seuraaminen - 8.5. Eniten rokotettiin tahmeista ja inasen vajaista perusasentoihin istumisista. Huillahan on tapana "pinnata", ts. se istuu koomaisesti perusasentoon, eikä aina istu ihan alas asti. Ärsyttävää, tätä pitää nyt alkaa hioa.

Luoksetulo - 10. Tämä oli mielestäni vähän liikaa. Seisomisessa pysähtyi ihan hyvin, mutta kääntyi inasen vasemmalle. Maahanmeno Huiskuksi ihan hyvä, mutta maasta luoksetulo olisi saanut kyllä olla nopeampi. Lisäksi peruasentokin ilmeisesti jäi vähän vajaaksi.

Ruutu - 10. Tämä ok. Hieman jäi ruudussa liian eteen ja oli todella niukasti ruudun sisällä. Paikkareeniä tiedossa siis.

Ohjattu - 8. Tässä oikea puoli. Merkki ok. Kiersi kapulan taakse, ja matkalla pyöräytti (!) kapulaa pariinkin otteeseen. Luovutusasento olisi saanut suorempi.

Metallinouto - 10. Tämä ihan hyvä.

Tunnari - 0. ARGGGGGGGGGGGGGHHHHHH! Huiskun mennessä kapuloille se vilkaisi tuomaria ja liikkuria, sitten se ainakin hipaisi jo toista kapulaa - nappasi omansa ja jatkoi haistelua. Sitten se tiputti omansa ja sääti ja sähläsi ja lopulta nappasi rivistä viimeisen. Onhan tämä keulinut reeneissäkin nyt ihan kunnolla, joten toiveet tämän onnistumisen suhteen olivat aika huonot. Ei auta kuin jatkaa reenejä tämänkin suhteen.

Kauko-ohjaus 9. Hieman peruutti liikaa is-sei vaihdossa. Tyypilliseen tapaansa.

Kokonaisuutena siis 261,5p. Olin ihan tyytyväinen kokonaisuuteen, eniten tietysti otti pattiin tuo tunnari sekä paikallamakuun sekoilu. Tuollaista häiriöreeniä pitäisi vaan tehdä enemmän. Nyt siis uupuu yhtä TVA:n arvoon, ihan kiva juttu siis.

Kiitos vielä Pialle kivasta kisapäivän seurasta!