Hui on tuntunut kuntoutuvan hyvin maanantain ja tiistain lihashuoltokäsittelyistä + akupunktiosta. Olen kävelyttänyt sitä tosin vähän, pieniä pissalenkkejä vain - eilen se oli tosin jo mukana Attea vastassa koulutaksilla - mutta ei sinnekkään ole matkaa kuin n.400 metriä suuntaansa. Huilla on myös takki päällä vähänkään pidemmillä ulkoiluilla. Tänäänkin aamulla taas volttautin sitä enkä saanut ontumista esiin, mutta en uskalla iloita vielä - jatketaan lomailua sen suhteen :)

Sisällä olen ottanut vähän tottista Huilla. Perusasentoa ja peräpään käyttöä, kapulan pitoa sekä jääviä + luoksetulon loppuasentoa. Hui on ihan tohkeissaan ja tekee kauhealla innolla :) En tiedä ollaanko mihinkään sen kummemmin edetty, ainakin nyt ylläpidetään tähän mennessä saavutettuja taitoja.. Hirveästi mieli tekisi mennä metsään jälki- ja janareeneihin, mutta pitäydyn houkutuksesta.

Tiistaina olin kera Johannan ja koirien Haaviston lenkillä. 4 kilsaa tiukkaa kävelyä ja sauna päälle ja täällä sitä vaan kökötetään yhdessä koossa. Toki lenkkeilyä on ollut sen jälkeenkin, tänäänkin olisi tarkoitus taas suunnata "käynnistelemään". Olotila on muuten ihan ok, mutta ylävatsa on ihan kosketusarka ja kahvia en voisi kuvitellakkaan juovani kuin korkeintaan yhden kupin päivässä.. Toivotaan pikaista jakaantumista.