Torstaina ajelin Säkylän kentälle tarkoituksena ottaa telineitä. Otin alkuun hiukan seuraamista sekä liikkeestä istumisen mitkä ihan ok. Sitten hypyille. Ensin pelkkä palautus, mikä ok. Otin koko noudon missä kolautti takaisin tullessa. Mietin että otanko vielä - ja otin missä yritti sitten kiertää. Tuntuu siis kuitenkin hieman paineistuvan jos kolauttelee itseään. Saatiin kuitenkin lopuksi onnistuneet toistot. A esteellä muistaakseni ok.

Torstaina ei taidettu juuri muuten reenailla, ja perjantaina kävin vielä "viimeisen" kerran Säkylän kentällä telineet reenin päätarkoituksena. Otin oikeastaan vain molemmilla telineillä kapulan paluuhypyt ja palautukset, mitkä loistavat - ja mistä aamuruoka palkaksi Hymy.

Eilen perjantaina kotiuduttiin myös tänne kodin suunnalle, mukavaa olla taas kotona ja päästä porukalla reenaamaan. Iltasella otin hieman keppireeniä pihassa, mistä iltaruoka palkaksi.

Tänään reenattiin Hannan ja tyttöjen kanssa helteisessä Niihamassa. Hui oli ensin paikallaolossa, missä se seurasi varsin tiiviisti Veetin reeniä. Paikallaolo muuten ihan ok. Itse liikkeissä Huin piti varsinkin seuraamisessa pälyillä Veetiä ja se jopa jätätti seuraamisessa - sangen ärsyttävää ja outoa käytöstä, liekö sitten hellekkin (+27) tehnyt tepposiaan. En jäänyt sitä liiemmin hinkuttamaan, vaan yhden liikkeestä istumisen kautta mentiin telineille. Otin pelkät paluut jälleen kapulan kanssa mitkä tosi hyvät ja hyppy hienon ilmava. Loppuun vielä eteenmeno ensin maahanmenon kera mikä oli tosi hyvä - Hui lähti hyvin ja suoraan ja tippui hienosti maahan. Vau! En olisi nimittäin uskonut.. Silmänisku. Vietiin vielä yhdessä eteenmenopallo, mille eteenmeno ja leikit lopuksi.

Iltasella vielä pienet pihatokot. Ensin seuraamista mikä nyt varsin vietikästä ja herra painoikin urakalla. Otin aika paljon imuttamalla, mietin että sitäkin pitäisi muistaa tehdä kuuriluontoisesti silloin tällöin jotta oikea seuraamisasento pysyisi yllä.. Otin myös kaikki jäävät. Istumisessa Hui tarjosi ensin maahanmenoa, mutta toistolla ok. Maahanmeno ja seisominen ok. Loppuun kierrettiin vielä puskaa ja siitä luoksetulon loppuasentoon. Törmäsi ihan törkeästi, mutta Huin tuntien epäilen että ei siirrä sitä itse liikkeeseen, ehkä Pusu. Piti ottaa vielä esineen nostoja mutta sitten unohdin enkä enää iltaruuan antamisen jälkeen viitsinyt tietysti mennä.. Huomenna sitten. Helteet on vienyt ihan tarkimman suunnitelmallisuuden tästä touhusta Cool.