Keskiviikko oli aika hiljainen päivä koirien aktivoinnin osalta, kun piti tehdä töitä ja illalla oli vierahia. Mutta saivatpa sitten täysin vapaan lomapäivän :)

Torstaina olin toimistolla päivän ja heti viiden maissa treffasin Hannan pellolla, minne tallattiin jäljet Huille ja Veikalle vanhenemaan. Jälkien vanhetessa tottisteltiin meidän kotipihassa. Veikka ja Veeti oli tosi taitavia ja loppuun pääsi Hui myös tokottelemaan. Otin perusasentoa ja seuraamista namilla missä saatiin ihan onnistuneita kokonaisuuksia. Sitten yksi vauhtinoutoleikki, parit luoksetulot (mitkä saisi olla paaaaljon nopeammat, toinen saatiin jo vauhdikkaammaksi kun sekä minä että Hanna hetsattiin Huita) lelulle sekä lelulla vielä perusasentoa ja muutaman askeleen seuraamista Hannan naksutellessa hyvästä asennosta ja kontaktista. Ihan loppuun vielä otettiin ampumiset pennuille. Vau ei tällä kertaa päässyt tokoilemaan, ja hyvä olikin sillä vettä alkoi tulla aikalailla heti kun jälkipellolle päästiin.

Hui oli tosi hyvä jäljellä, jälki oli taas ehkä noin 200metriä pitkä, siinä oli viisi kulmaa ja kaksi välipurkkia + loppupurkki. Jälki oli reilun tunnin vanha. Hui jäljesti tosi hyvin ja keskittyneesti - alkujäljen se vähän meni liian vauhdilla ja jarruttelinkin jopa hieman. Kaikki viisi kulmaa se otti hyvin junamaisella tyylillään - kelpokoira siis taasen :)