Huiskun kanssa olen reenaillut sisätiloissa niin eilen maanantaina kuin tänään tiistainakin, keskitytty kapulareeneihin - luovutuasentoon ja paikkaan, sekä istumisiin. Molemmat on sujuneet mukavasti!

Lenkkeilty ollaan nyt parina päivänä jäällä, ja Hui (+ Vau osittain) on saanut painatella vapaana. Vau siksi vain osittain että niiden yhteinen meno on niin rajua Yllättynyt.. Vaulla on ihan älytön tarve jatkuvasti teilata Hui, sellasta ihmeellistä rymyämistä koko juoksentelu. Paljon ressivapaampaa on pitää niitä auki vuorotellen, ainakin toistaiseksi.

Tänään iltasella treffasin Mutalassa Hannan ja pojat. Hanna ja Anne olivat leikkineen laatikoilla Cool, ja sen reenin päälle jatkettiin tottiksilla Hannan ja poikien kanssa. Aloitin Huilla. Ja todettakoon että ilmeisesti mitään ei kannattaisi sanoa ääneen saati ruveta murehtimaan puolivalmiilla koiralla.. Huilla nimittäin mopo keuli tänään, se oli aikamoisessa vireessä - mikä tuli esiin seuraamisen edistämisenä.. Ja minä kun hetki sitten mietin että tekeekö Hui töitä liian matalalla vireellä!

No joo, reenit aloitettiin virittelyillä - ja ekana otettiin noutoa. Yksi nosto ja tuonti, mikä oli tosi hyvä ja suora - sekä loppuun asti tuotu! Otin myös yhden koko noudon, missä vauhti hyvä, luovutusasennossa jäi ensin hieman liian kauas, mutta korjasi nopeasti itse - olisikohan siis oivaltamassa asian! Toivottavasti Hymy.

Sitten jatkettiin seuraamisella ja Hui oli tosiaan aika virkeessä mielentilassa. Se edisti ja oli levoton ekalla pätkällä, saatiin kuitenkin palkattua Hannan toimiessa taasen naksuttajana. Toisessa pätkässä oli myös ajoittain paikka liian edessä, petrasi kuitenkin itse. HOH, mistäköhän tämä edistäminen nyt tupsahti? Otettiin vielä yksi palkkaus pelkästä perusasennosta ja pari aivan lyhyttä seuraamispätkää, mitkä hyvin. Pitää nyt seurata tilannetta ja olla tarkkana että ei palkkaa yhtään väärästä paikasta. Ja palkkaus nyt taaksepäin. Peräpää pysyi kuitenkin hyvin suorassa, joten jotain positiivista seuraamisessa kuitenkin!

Hulivili - Hui jatkoi sitten istumisreenillä, missä mukavia napakoita istumisia. Tuli sellainen aavistus että ehkä ollaan siinä edistytty hieman Silmänisku

Loppuun vielä kaksi vauhtiluoksetuloa. Molemmissa vauhti hyvä ja jälkimäisessä pieni banaani, mutta en alkanut hinkkaamaan. Nämä olleet tauolla niin pitkään, katsotaan nyt mihin ne siitä kehittyvät. Heh, kuulostaako ihan siltä että kehitetään ensin ongelma ja korjataan vasta sitten? No, tämä ei ole kuitenkaan tarkoitus..

Vau pääsi myös hieman kikkailemaan. Otettiin yksi nouto 2kg kapulalla ja hyvällä vauhdilla mentiin ja tultiin - luovutus pureskeluineen kerrassaan karmea. Otin myös eteenmenon, loppuajan Vau sitten hilluikin Veikan ja Veetin ihqun nahkapallon kanssa Pusu

Oli taas hyvät nopeat reenit! Kiitos avusta ja seurasta Hannalle.

Meidän reenatessa, Osku oli jälleen päässyt naapurin Minnan kanssa pitkälle lenkille Hymy