VoiVoi. Tänään voivoteltiin Ikaalisissa tokokokeessa, tuomarina toimi Tiina Heino. Liikkeet arvosanoineen.. ->

Paikallamakuu - 10. Tässä ei mitään erikoista, jotenkin hassusti tosin jäi toinen etutassu Huin alle, mutta herra mammi sitten tassunsa päällä koko paikallaolon ja näytti siltä että jalka hieman puutui tms, kun meno oli hieman kömpelöä muutaman metrin verran.

Seuraaminen - 9.5. Huisku tuntui mukavalta, ilmeisesti näyttikin!

Istuminen - 9.5. Reagoi nopeasti käskyyn, hieman hitaasti kuitenkin istuminen loppuun asti.

Luoksetulo - 10. Tästä olen kyllä enemmän kuin ihmeissäni!

Ruutu - 5. Hui huiteli ensin ruudun ohi. Siellä se sitten pälyili H-moilasena. Lähti hipsuttelemaan aivan ruudun reunaa mistä käskytin uudelleen ruutuun. Meni taas ruudun taakse mistä sitten tovin seilattuaan sattui oikeaan paikkaan. Loppuosa ihan ok. Voi argh, pettymys - mutta ei me vaan osata tätä liikettä vieläkään.

Hyppynouto - 10. Kapula kieri vähän vinoon ja mietin että miten käy - mutta Hui oli pätevä.

Metallinouto - 9.5. En oikein tiedä mistä puoli pistettä rokotettiin.

Tunnari - 0. Voi pöh ja pettymys tätäkin. Kävi samalla tavalla kuin Pirkkalassa, ts. Hui nappasi omansa - jatkoi se suussaan haisteluja, tiputti omansa ja toi sattuman varassa jonkun. Apua, tämä on nyt kyllä kisaamista silmällä pitäen ihan palasina koko liike - mikä nyt ei tosin tullut ihan yllätyksenä.

Kaukot - 6. Väärät vaihdot sekä sei-is & sei - maa. Siinähän sitä sitten valuu jo eteenpäin.

Kokonaisvaikutus - 10.

Kokonaispistemäärä 239.5p / II-tulos. Ihan kivaa tietysti että ne liikkeet mitkä onnistui menivät niin hyvin että arvosanat hipovat kymppiä - mutta ei se toisaalta lohduta kun nämä meidän murheenkryynit aiheuttaa sen että me ei onnistuta sitä ykköstä saamaan. Tosin, nyt tässä on noin kuukausi aikaa keskittyä reenaamiseen ja saada se toivottu onnistuminen sitten vaatimattomasti Tokon SM:istä - missä Huisku kisaa yhtenä Ylökkin joukkueen koirakkona.

Pia kuvaili taas matskuja, ohessa linkki kisavideoon. Kiitos taas Pia!

Ohessa parit kuvat kisasta.

Valmistautumassa paikallaoloon.

Hui paikallaolossa, huomaa tassun hankala asento :/

Kisojen jälkeen otettiin vielä tunnari. Tässäkin hieman levottomuutta, toi kuitenkin omansa suht ok. Lisäksi kaksi suoraa luoksetuloa, ekalla Hui ei taaskaan liikahtanut mihinkään, höpsö.