Tiistaina treenattiin Tainan kanssa Niihaman suunnalla. Ensin oltiin ihan hiekkakentällä kun nurtsi oli varattu. Tein ensin Vaulla hieman hassutteluja, jonka jälkeen Hui Ipan vanavedessä tokottelemaan.

Tehtiin ensin seuraamista mikä ei ollut ihan parasta Huita. Hieman edisti ja sitämyöten painoi ja aurasikin. Sitä sitten hieman hinkutettiin. Otettiin yksi pitkä vauhtiluoksetulo, sekä yksi noudon palautus pitkältä matkalta - nämä ihan ok. 2kg kapulalla kierrätin ja siitä muutamat toistot palautuksia. Ihan hyvin vaikka näki että Hui oli hieman ihmeissään painavasta kapulasta. Loppuun vielä maahanmenoja tarjoamisen ja leikkimisen kautta.

Siirryttiin sitten vielä lopuksi nurtsille, missä ensin hypytys pystyesteen yli molempiin suuntiin. Hyvä ilmava hyppy. Otin pelkän kapulan palautuksen, tuli myös hyvin ja puhtaasti yli. A esteellä sama juttu, ensin ylitys molempiin suuntiin ja lopuksi yksi noudon palautus, hyvin! Sitten vielä ihan pätkä seuraamista jonka yhteyteen Taina ampui, ei reagointia.

Iltasella treffattiin vielä Hannan ja naperoiden kanssa Lamminpäässä, missä Hui otti eteenmenoreeniä sekä paikallaolon. Nämä ok. Itse olin ihan puhki, enkä kyllä muutenkaan olisi ottanut Huilla enempää koska Niihamassa tuli hinkutettua aika paljon.

Tänään keskiviikkona otin Huilla pihassa hieman tokottelua. Aloitettiin seuraamisella missä palkkasin namilla - vire oli ihan kaakossa ja seuraaminen pelitti hyvin jopa namilla palkaten. Tuntui ihan hyvältä. Keskityttiin lähinnä täyskäännöksiin sekä oikealle kääntymiseen. Tehtiin myös muutamat istumiset ja perusasentojumppaa, loppuun vielä puskankierrolla luoksetulon loppuasentoja.

Iltasella olin töissä Ylökkin epiksissä. Jotenkin sitten kuitenkin sorruin ilmoittautumaan Vaulla itse kisaankin ja olihan se ihan kivaa vaikkakin hylly tuli heti neljännellä esteellä. Alkusuora oli yllättävän vaikea, kaksi hyppyä + pituus jonka jälkeen U putki minkä oikea pää oli hieman hankala - ja sinne piti tietysti mennä.. No, tämä oli tiedostettu vaaranpaikka ja hienosti sen sössin. Toinen vaaranpaikka minkä etukäteen tiedostin oli kepit, hieman hankala sisäkulma ja menihän se Vau sinne väärin. Muuten meni hienosti, kontaktit hyvät ja neiti pysyi lähdössä.

Episten jälkeen tein Huilla esineruutureenin. Tallattiin ensin Vaun kanssa kaistale ja sitten Hui hommiin. Otettiin ensin virittelyinä esineen nosto, mikä ok. Vein kolme esinettä samalle linjalle Huin istuessa etulinjalla. Hui työskenteli hienosti. Ekalla pistolla nousi takaesine, tokalla pistolla keskimmäinen ja viimeisellä pistolla etuesine. Nyt lähetykset kaikki hyvät, ei jäänyt kyselemään. Myös luovutukset hyvät mistä kaikista pallottelut palkaksi. Pätevääää! Esineiltä jatkettiin vielä telinereenillä. Otin sekä pystyesteellä että A:lla "kokonoudot" missä Hui molemmissa yritti kiertää tullessa. Otin toistot vielä niin että pelkät palautukset. Ne ok. Lisää reeniä näihin siis vaan. Hypyt oli hyvät ja ilmavat. Ekaa kertaa tosin pärisi tullessaan.